De Purmer

Zondag 21 september 2014

Een zondagochtend sessie in weer eens een andere polder. De Purmer polder. Ook prachtig landelijk en uitgestrekt. Maar of hier ook behoorlijk karper aanwezig is, moet nog blijken. Ondanks dat ook deze polder 'om de hoek' ligt zijn we er nog nooit wezen vissen.

Nach die arbeit

Vrijdag 19 september 2014

Sinds de verbouwing van ons huis tintelen de topjes van mijn rechter ring- en middelvinger. Behoorlijk irritant om continu een doofgevoel in je vingertoppen te voelen bij bijvoorbeeld typen. Als dit maanden zou aanhouden dan moest ik maar eens naar de manuele therapeut.

Knollen knallen 2

Vrijdag 5 september

Natuurlijk moest ik Harry en Edwin op de hoogte stellen dat ik 's ochtends drie karpers gevangen had. Na wat heen en weer ge-whatsapp, bleek Harry 's middags na zijn werk vlakbij mijn werk te zijn voor een auto onderdeel.

Knollen knallen

Vrijdag 5 september 2014

Lange tijd heb ik niet gevist in de Wormer polder, maar omdat ik vorige week weer eens op de fiets naar mijn werk ben gereden was ik weer getriggerd om in deze polder te vissen.

ff tussendoor 2

Donderdag 4 september 2014

Na het succes van vorige week om ff tussendoor te vissen, nadat ik mijn dochter naar de manege had gebracht moest dit in succesie wederom plaats vinden. Mirjam gedropt op de paardenclub en weer naar het betreffende water in de aanliggende wijk.
pike attack

Met m'n pa

Woensdag 4 september 2014

Het was er dit jaar nog niet van gekomen dat ik/we met ons bootje 'Pinkepanke' zijn gaan varen/vissen. Gelukkig hebben we weer een mooie periode qua weer en heb ik een beetje rust gevonden om naast werk en klussen ook aan andere dingen te denken. M.a.w. ik initieer weer uitjes voor mezelf en samen met een ieder die daar ook zin an heeft.
's ochtend vroeg

ff tussendoor

Donderdag 28 augustus

Vandaag is Inge jarig, vanochtend vroeg gevierd met ontbijt op bed en een stapel cadeau's. Gisteravond al lekker bij de Thai uiteten geweest, want vanavond ging ze toch fluiten met het stedelijk orkest. Nou ja, het is haar verjaardag, haar dag, dus zij bepaald. Zaterdag doen we het toch nog eens 'dunnetjes' over. Dus had ik vanavond ook 'vrij'.