Het kan niet op!

Zondag 30 november 2014

Wanneer houdt het op? Wat? De snoeken die wij mogen vangen op onze wereldstek. Ergens moet het ophouden, maar wij kunnen dat momenteel niet. Er moet gevist worden, want de snoeken die wij hier vangen zijn fantastisch!

Terug kijkend naar de afgelopen weken, de zondagochtenden, is het niet normaal hoeveel grote snoeken wij gevangen hebben. Er zou langzamerhand enige dressuur moeten optreden. Of vangen we echt iedere keer andere snoeken? De snoeken lijken telkens een andere lengte, andere littekens of een andere tekening te hebben. M.a.w. er liggen er misschien wel belachelijk veel. Stuk voor stuk zitten ze in ieder geval goed in hun vel en zijn ze van aanzienlijke grootte.

Robert wilde ook wel eens een dikke snoek vangen en was deze ochtend van de partij. Voordat ik ter plekke was, had Harry al een groot dik exemplaar gevangen en terug gezet. Hoe deze sessie verliep is ook terug te lezen op Harry z'n blog. Wereldstek!

Dus hou ik het hierbij kort. Er lijkt enige dressuur te ontstaan, want de drie-delige pluggen werden deze ochtend niet gepakt. Er werd alleen gevangen op de streamers. Hierbij de plaatjes.
Om te checken of wij deze snoeken al een keer eerder gevangen hebben, ga ik binnenkort de anaal vinnen van alle gevangen snoeken vergelijken. Deze hebben volgens mij allemaal een eigen patroon. Check zelf ook maar eens de bovenstaande plaatjes hierop.

Grtx, FER

8 opmerkingen:

 1. Hey Fer, ik heb ook al naar de patronen gekeken en het lijken toch écht allemaal verschillende vissen te zijn! Van bovenstaande foto's kun je dat goed zien, allemaal een andere tekening op de flank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben er mee bezig, heb nu de anaalvinnen van 14 gevangen snoeken naast elkaar gelegd, zal ik binnenkort laten zien. De snoeken van vandaag zijn idd allemaal verschillend.

   Verwijderen
 2. Gaaf dit FER,
  Congratz...
  Maak je niet vaak mee dit..Geniet er van...

  Groet,

  Rombout

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen we omdat het maar de vraag is of we ooit nog zoiets gaan meemaken.

   Verwijderen
 3. Lekker FER. Erg leuk om zoveel succes in korte tijd te boeken.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zou me niet verbazen als het van beide een beetje is. Dubbelen en nieuwe. Mijn ervaring is dat ze op een dergelijke plek niet opgestapeld liggen, maar dan niet ver er vanaf rondhangen en zo nu en dan eens een snack gaan halen op de plek waar de witvis samenschoolt. Wel gaaf dat je zo'n plek hebt ontdekt! Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank en dank voor het delen van deze info. Vergelijk is gaande.

   Verwijderen