Zou het deze keer lukken?

Zondag 22 november 2015

Een koude inval met buien. Lekker weerbericht, terwijl we in successie zondagochtend nogmaals gaan proberen om snoek te vangen. D.w.z. hopelijk André eindelijk een keer.
Enige twijfel was er wel, aangezien we best wel mooi-weer-'vissers' zijn. Maar afgesproken was afgesproken, dus waren we met z'n vieren present op de afgesproken plek, als ook op het afgesproken tijdstip.

Hengels opgetuigd en struinen maar,  terwijl we ons al werpend warm probeerde te houden. Dit viel niet mee, af en toe een hagelbui, af en toe regen en kouwe klauwen tottenmet. Tegen elf uur moesten we echt schuilen om niet doorweekt te raken. Hierna hebben we ons in het zwembad opgewarmd met warme drank en gevulde koeken. Echt lekkah!
Natuurlijk waren de opmerkingen niet van de lucht, toen wij met onze hengels het zwembad binnen kwamen. En natuurlijk kregen de bijdehandjes bijzonder gevatte response in retour.

Na de fijne warme pauze, hebben we onze moed bijeen geraapt en al onze skills weer ten toon gespreid om de snoeken te verleiden. Tot de pauze was er geen enkele vis ook maar enigszins geïnteresseerd geweest in wat wij te bieden hadden.

Op het moment dat Marco een aanbeet kreeg, had ik er ook één. Hoe is het mogelijk, de hele ochtend geen leven te bekennen en dan opeens twee stuks op het droge.
Da's vissen. Altijd anders, altijd leuk en altijd verrassend!

Helaas zou het deze ochtend voor André weer niet lukken. Dat betekent dat we weer een andere keer moeten afspreken, eens zou het toch moeten lukken. Hoe meer vlieguren, hoe groter de kans.

Grtx, FER

4 opmerkingen:

  1. Nou, dat is ook toevallig zeg! Ik wilde zeggen: Da's vissen. Altijd anders, altijd leuk en altijd verrassend!
    Heb jij die zin al in je tekst staan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan me wel iets voorstellen bij de aanblik van 4 vissers die een zwembad komen binnenstappen :)

    BeantwoordenVerwijderen