Keep on dreamin....

Zondag ochtend was het zover, de eerste ochtend vissessie van dit jaar was afgesproken. Samen met Edwin gingen we voor de Zeelt en de Karper. Het was mooi rustig weer en de vijver in het Cramwinkelplantsoen was uitgekozen als stek. Het vroege seizoen, een afgesloten vijver met zomers veel planten met daarbij een donker grondvoertje, maden, mais, ham en wormen en de Zeelt zou niet meer kunnen ontsnappen.
Tenminste, in onze dromen want vissen blijkt in de praktijk voornamelijk te bestaan uit hoge verwachtingen voorafgaand aan de eigenlijke sessie die vaak niet waar gemaakt worden. Zo ook deze sessie want geen Zeelt of Karper was te bekennen op de meerdere aangelegde voerplekken. Alleen klein spul hebben we de kant op getrokken, ruisvoorn, blankvoorn, kolblei, kleine brasem en een baarsje.


Nou ja, het was in ieder geval gezellig en prima weer. Deze vijver hebben we dan ook weer gehad en nu weer op zoek naar een volgende superstek waar de vissen opgestapeld liggen. We blijven hopen, zoeken, vissen en voornamelijk dromen van die ene of eigenlijk meerdere super grote target vissen.


Grtx,


FER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten