Pok

Zaterdag 9 maart 2013

Van 's ochtends vroeg tot in de avond regende het vandaag. Daardoor ben ik de hele dag aan het taxiën geweest met de kids. Naar de manage, naar karate, naar pianoles, naar de ponyclub en natuurlijk weer terug. Aan het einde van de middag moest ik mijn dochter ook weer ophalen. Toen bedacht ik om vlak voordat ik haar ging ophalen onder een viaduct nog even in het NH-kanaal te gaan kantikalen. Onder het viaduct want dan zou ik droog staan, niet echt want hier vielen grotere druppels dan naast het viaduct.


Man, wat is het guur, wat een waterkou, bah! Ik had maar een half uurtje dus door en door koud en nat zou ik niet worden. Langs de kade al verticalend was er geen aanbeet te bespeuren. Op de terugweg langs de kade een andere shad aangebonden en nabij een aantal palen naar het midden van het kanaal geworpen en al huppelend binnen gevist.

Een droge 'POK' op de top verraden een aanbeet. Aanslaan, binnen halen en zonder aarzeling gold het devies. De snoekbaars ging als een dolle tekeer aan de lichte dropshot hengel maar was netjes via de haak van de loodkop gehaakt. De stinger hing er los bij.

Leuk, ff vissen en ff vangen.

Grtx,
FER

4 opmerkingen:

 1. Bedenken, toch gaan, vissen, vangen. Well done

  Groeten, michael

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En weer een vis terwijl j eigenlijk niet aan het vissen was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha, altijd fijn om te vissen en vangen.

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch even tijd voor jezelf gemaakt en met succes! Dat doe je goed FER! :)

  Gr. Koen.

  BeantwoordenVerwijderen