Terug van weggeweest

Anglers,

Als eerder gemeld zou ik mij een periode focussen op het klussen vanwege de aanschaf van een 'nieuwe' woning. Het vissen stond daarom daadwerkelijk op een laag pitje. Het schrijven van verslagen stond eigenlijk helemaal uit. Gevist heb ik een enkele keer maar veel te weinig. Mijn behoefte was veel groter, maar ja, zaken gaan voor het visje. In ons 'nieuwe' huis is het reeds bijzonder goed vertoeven, ondanks dat er nog heel veel gedaan moet worden. Desalwelteplus ga ik weer tijd besteden aan het vissen en het bloggen.

Eerst maar een paar plaatjes van een paar korte sessies, die ik tussen alle activiteiten door toch heb genoten. Enkel met korte beschrijvingen zonder de beleving die er natuurlijk wel altijd is.

Als je maar beperkt tijd hebt en tijdens het vissen ook wil vangen vertrouw ik op de Beemster polder.

Soms even zoeken maar er zit vis, niet giga groot maar wel gezond en sterk.
En z'n b(r)oertje karper.
Tijdens een avond was de Zeelt helemaal los. Het fijne was dat dit ook mijn target vis was voor die avond. Het liep zoals het maar zelden verloopt.
Helemaal top, op iedere aangemaakte stek was het raak. 
Niet dat het inleggen en hangen was, maar geduldig wachtend op de voorzichtige aanbeet die wel komen moest. Dit vanwege de activiteit op de stekken. Het bracht drie prachtige goud groenbruine Zeelten, twee heren en één dame op de mat.
Naar nu blijkt heb ik echt heel weinig gevist. De foto's zijn mijn geheugensteun, waaruit blijkt dat ik in al die maanden maar drie keer gevist heb. Hierbij dan de foto reeks van de laatste sessie. Kijkend naar de fotogeniekheid, is dat een woord? Was het maar goed dat ik een periode stopte met vissen.
Op zich niet zo vreemd dat het enige moeite kostte om de vis goed voor de camera te manoeuvreren, het was een bak van een platte.

Grtx, FER

12 opmerkingen:

 1. Desalwelteplus, een mooie mixed bag! Welkom terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige vissen Fer! Ik had de polder een tijdje voor mezelf maar welkom terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat je weer schrijft FER. Lekker gek af en toe en gewoon lol in het vissen. Altijd leuk om te lezen.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest erg lachen om de laatste foto's! Leuk dat je ze gewoon plaatst :)

  Welkom terug! 'k Heb je belevingen gemist en hoop dan ook weer geregeld een verslagje van je te lezen. Succes!

  Gr Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, ja ik ook, dus dan maar delen nietwaar. Vind het vissen en het schrijven en wederbeleven leuk dus ik ga er weer voor.

   Verwijderen